Functies App

Gewijzigd op Di, 16 Jul om 1:28 PM

U kunt eenvoudig al uw laadsessies inzien, hierdoor heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw laadactiviteiten.

De app bevat een uitgebreide kaart waarop alle beschikbare laadpunten staan aangegeven. U kunt gemakkelijk laadpunten in uw omgeving vinden, inclusief informatie over beschikbaarheid en type aansluiting. Dit maakt het plannen van uw ritten en het vinden van een geschikte laadpaal eenvoudig en efficient.

Een unieke functie van de app is de mogelijkheid om te zien op welk moment van de dag u het meeste CO2 kunt besparen door te laden. Zo kunt u uw impact op het milieu minimaliseren door slim te laden.